Η αντίδραση του Παπαγιάννη στις κατηγορίες της Παυλίδου – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Να είστε καλά» ήταν η μοναδική απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν στο θέατρο για να τον ρωτήσουν για τις καταγγελίες της και τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου σε βάρος του, για ξυλοδαρμό.

Ο Παπαγιάννης εμφανίστηκε στο θέατρο Χυτήριο κανονικά για την παράσταση «Πετάει, πετάει», όπου τη Σοφία Παυλίδου αντικαθιστά η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου, Αλέξανδρος Μίτζιας, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ότι η πελάτισσά του είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και οι επόμενες κινήσεις της θα γίνουν όταν αισθανθεί ασφαλής.

https://www.youtube.com/watch?v=iQAfJvj5GB0

Θέση στο θέμα πήρε και ο πρώην σύζυγός της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ανέβασε μια «μαύρη» φωτογραφία, γράφοντας:

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».