Η αντισεξιστική ανάρτηση του Αντώναρου

Η αντισεξιστική ανάρτηση του Αντώναρου

Θέση στο «καυτό» θέμα των τελευταίων ημερών πήρε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

«Είναι αδιανόητα πόσο σεξιστικά και ρατσιστικά είναι τα σχετικά σχόλια», σημειώνει με αφορμή το σάλο που προκλήθηκε για την πρώην συνεργάτιδα Θωμαρίτα Καλδάρα του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Αντωναρος στην ανάρτησή του στο facebook:

«Καλύτερα από τον έμπειρο και πολύ καλό δημοσιογράφο και σχολιαστή Γιώργο Τερζή δεν μπορούσε να το γράψει κανείς. Είναι αδιανόητα πόσο σεξιστικά και ρατσιστικά είναι τα σχετικά σχόλια. Τολμώ δε να προσθέσω και πόσο οπισθοδρομικά σκέφτονται κάποια — αριθμητικά όχι και τόσο ασήμαντα — τμήματα της κοινωνίας μας. Θα ήθελα δε να “προκαλέσω” πολλούς από όσους δήθεν “θυμώνουν” για αυτές τις φωτογραφίες να μας πουν πόσοι απ αυτούς και πόσα πολύ γνωστά δημόσια πρόσωπα κάνουν στο facebook στο instagram και αλλού κάνουν αφειδώς like σε εκατοντάδες ανάλογα ντυμένες γυναίκες τις περισσότερες από τις οποίες δεν ξέρουν καν. Το ενοχλητικότερο απ όλα όμως είναι ότι αμφισβητούν σε μια γυναίκα το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει. Κι αυτό στον 21 ο αιώνα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter