Η Αντωνιάδου έλεγε ψευδώς ότι ήταν σύμβουλος και του ΚΕΕΛΠΝΟ - Επιστολή Τζένης Κρεμαστινού

Επιστολή προς το Documento απέστειλε η πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Τζένη Κρεμαστινού με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας της περασμένης Κυριακής, με τίτλο: «Η ανώμαλη προσγείωση μιας… διαστημικής κάψουλας», το οποίο αναφερόταν στον… βίο και την πολιτεία της Ελένης Αντωνιάδου.

Στο ρεπορτάζ αναγραφόταν ότι η Ελένη Αντωνιάδου ανέφερε ότι υπήρξε το 2014 σύμβουλος της προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, θέση την οποία χρονικό διάστημα κατείχε η Τζένη Κρεμαστινού. Να σημειωθεί πως η επίμαχη αναφορά του Documento προήλθε απ’ όσα αναγράφονταν στο επίσημο βιογραφικό της Ελένης Αντωνιάδου στην ιστοσελίδα leaders-europe.com. http://www.leaders-europe.com/eleni-antoniadou/

Στην επιστολή της η Τζένη Κρεμαστινού διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται στο βιογραφικό της η Ελένη Αντωνιαδου, αφού όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Η συγκεκριμένη κα Αντωνιάδου μου είναι παντελώς άγνωστη, ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή αλλού. Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία διότι όντως το 2014 υπήρχε συνεργάτης μου με το ίδιο όνομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που δεν είχε καμία σχέση με την εν λόγω κυρία».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Προς τον Διευθυντή

Της Εφημερίδας “Documento”

Αξιότιμε κε Διευθυντά,

Στην εφημερίδα Documento της Κυριακής 22/9/2019 στην σελίδα 17, με θέμα « Η ανώμαλη προσγείωση μιας.. διαστημικής κάψουλας », του κ. Β. Ανδιανόπουλου, αναγράφεται ότι η κα Ελένη Αντωνιάδου ανέλαβε το 2014 σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η συγκεκριμένη κα Αντωνιάδου μου είναι παντελώς άγνωστη, ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή αλλού. Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία διότι όντως το 2014 υπήρχε συνεργάτης μου με το ίδιο όνομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που δεν είχε καμία σχέση με την εν λόγω κυρία.

Σας παρακαλώ πολύ να επανορθώσετε το δημοσίευμα.

Ευχαριστώ πολύ,

Τζένη Κρεμαστινού

Ομ. Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας ΕΣΔΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.