Η «Ανυπότακτη Αττική» στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Η «Ανυπότακτη Αττική» στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), του ΜέΡΑ25, και ανένταχτοι από τον χώρο της Αριστεράς και των κινημάτων μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική» ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτώβρη στην Περιφέρεια Αττικής. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφια Περιφερειάρχης είναι η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μαριάνα Τσίχλη.

Σύνθημα του συνδυασμού είναι «Για μια Αττική των πολλών, για τη ζωή που μας αξίζει!» και οι άνθρωποι που τον συγκροτούν έχουν συναντηθεί κατά καιρούς σε αγωνιστικές δράσεις για την υπεράσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, για την προστασία των ελεύθερων χώρων, σε αγώνες κατά εξώσεων και πλειστηριασμών κ.ά.
Στόχος της “Ανυπότακτης Αττικής”, όπως επισημαίνεται από το επιτελείο του συνδυασμού, είναι «η ανάδειξη ενός πλατιού ρεύματος αγώνα που θα αποτελέσει φραγμό στις πολιτικές που ευθύνονται για τις τεράστιες καταστροφές· μιας συσπείρωσης κινημάτων και διεκδικήσεων για μια ζωή στην Αττική με αξιοπρέπεια, κοινωνικές υπηρεσίες, προστασία από πλημμύρες ή πυρκαγιές, με πράσινο και οξυγόνο στις πόλεις μας».

Η παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική» έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/9/2023), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας -ΚΕΔΕ (Ακαδημίας και Γενναδίου, Αθήνα). Θα μιλήσουν οι Μαριάνα Τσίχλη, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Θεοχαράκης, Καθηγητής πολιτικής οικονομίας (ΕΚΠΑ), Υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Στάθης Τσίφτης, πρώην αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, Υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κρίτων Αρσένης, πρώην Βουλευτής ΜέΡΑ25, ακτιβιστής του περιβαλλοντικού και οικολογικού κινήματος. Την εκδήλωση συντονίζει η Ντέπυ Βρεττού, ραδιοφωνική παραγωγός ΕΡΤ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter