Η απάνθρωπη ανάρτηση του Τατσόπουλου για την Αναστασία Τσουκαλά

Η απάνθρωπη ανάρτηση του Τατσόπουλου για την Αναστασία Τσουκαλά

Υπάρχουν μερικές πρώην πολιτικές περσόνες, που κάνουν ο,τι μπορούν για να κρατηθούν με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα.

Ένα από αυτούς είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος. Αφού το αστειάκι για τη μισή Αθήνα που υπήρξε… ερωτική του σύντροφος έχει πλέον παλιώσει, ο κ. Τατσόπουλος αποφάσισε να κρατηθεί στις παρυφές τις επικαιρότητες με μια σειρά δηλώσεων που είναι σαφές ότι θα προκαλούσαν έναν κάποιον ντόρο.

Τώρα, αποφάσισε να στοχοποιήσει την Αναστασία Τσουκαλά, η οποία, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της, έκανε μια αξιοπρεπέστατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πράγμα που ξένισε τον Πέτρο Τατσόπουλο, αυτό τον τιτάνα της πολιτικής διανόησης, ο οποίος δεν παρέλειψε να απαντήσει -πιθανότατα για να μην αφήσει παραπονεμένο το κοινό που κρέμεται από τις λέξεις του.

Κι αυτό που είπε, ήταν λίγο πολύ ότι η Αναστασία Τσουκαλά, η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά από τη ναυτική φωτοβολίδα, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κι αν όχι αυτό, τουλάχιστον ως πολιτικό υποκείμενο… πάσχει.

Το μόνο πράγμα που έχει τελικά σημασία από αυτήν του την ανάρτηση, είναι η διαπίστωση πως δεν υπάρχει όριο στα απάνθρωπα σχόλια.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το Πολυτεχνείο, παρέμεινε επί ημέρες στην Εντατική και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της δηλώνει πως “ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς” και δίνει την υπόσχεση στους ομοϊδεάτες της πως “θα βρεθούμε πάλι στο δρόμο”. Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση κάποιος που θα ερχόταν από τον πλανήτη Άρη ή και από πιο κοντά -από τη Ρώμη, ας πούμε- θα έμενε αναμφίβολα με την εντύπωση πως τη ναυτική φωτοβολίδα την έριξαν αστυνομικοί πάνω της, αλλά αφού δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν, δεν κατάφεραν και να κάμψουν το αγωνιστικό της φρόνημα. Παιδιά, θα το ξαναπώ. Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της. Καλό σας βράδυ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter