Η απάντηση Γιαννακόπουλου στις καταγγελίες του ομίλου Μάρη

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στις καταγγελίες του ομίλου Μάρη

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε πριν μερικά 24ωρα, μεταξύ της «DPG Digital Media» και της «24 Media». 

Ο ιδιοκτήτης της πρώτης και πρόεδρος της ΕΝΕΔ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε χθες ότι διαψεύδει πως είχε επαφές με ανθρώπους της δεύτερης εταιρείας για την απόλυση δημοσιογράφου της, όπως η ίδια κατήγγειλε με ανάρτησή της στο News247.gr, ζητώντας από τον όμιλο του Δημήτρη Μάρη να προσκομίσει στοιχεία για τα γραφόμενά της ή να ανακαλέσει και να απολογηθεί.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Τα πάντα έχουν ένα όριο. Ο Όμιλος 24Media το ξεπέρασε την Παρασκευή 29/11 κατασυκοφαντώντας με άρθρα του τον Παναθηναϊκό και εμένα προσωπικά χρησιμοποιώντας κατάφωρα ψέματα και κατάπτυστες ύβρεις. Σήμερα- τρεις μέρες μετά- και ενώ όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν την πέρα από κάθε λογική και δεοντολογία συνέχιση της παράνομης, αήθους και πλήρως ατεκμηρίωτης επίθεσης εις βάρος μου μέσω και του ραδιοφώνου αυτού, θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω επίσημη θέση αποκαθιστώντας πλήρως την αλήθεια.

Όσο και να πιστεύω πως υπάρχουν «δημοσιογράφοι» οι οποίοι εμμονικά, μεροληπτικά και με εμπάθεια ασκούν αυτό που θα έπρεπε να είναι λειτούργημα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησα από οποιονδήποτε στον άνω Όμιλο την απομάκρυνση οποιουδήποτε. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθα σε επαφή με οποιονδήποτε αρμόδιο/συνεργάτη/εκπρόσωπο του εν λόγω Ομίλου αιτούμενος να απολυθεί δημοσιογράφος. ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ισχυρισμών των δημοσιευμάτων ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, άλλως ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Ως εδώ.

Πηγή: e-tetradio

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter