Τι λέει ο ΠτΔ

Η απάντηση Παυλόπουλου στον Βασίλη Λεβέντη που «απειλεί» με παραίτηση

Απάντηση στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νωρίτερα ενημέρωσε το κοινό του ότι σκέφτεται να παραιτηθεί και να κόψει την καλημέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν υπογράψει το νόμο για την ταυτότητα φύλου, απέστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, θα λάβει υπόψη του την επιστολή Λεβέντη, ως οφείλει θεσμικώς, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου, που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων του.

Αναλυτικά η απαντητική επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Απαντώντας στην από 11.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου κατά την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς μου, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων μου.

Με εκτίμηση

Προκόπιος Παυλόπουλος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.