Η απάντηση της δικηγορικής εταιρείας «Αρτεμίου» σε δημοσιεύματα

Απάντηση στα δημοσιεύματα αναφορικά με εμπλοκή της στην υπόθεση Πετσίτη δίνει η δικηγορική εταιρεία «Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες ΔΕΠΕ», με σχετική της ανακοίνωση.

Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα ενέπλεκαν και την Αναστασία Ξεπαπαδέα, η οποία εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος το 2016, το 2017 και το 2018 της κυπριακής εταιρείας Hi-Med Solutions Ltd με έδρα τα γραφεία του Αρτεμίου στη Λευκωσία και αντιδίκησε με το Ελληνικό Δημόσιο το 2018 υπερασπιζόμενη την κυπριακή εταιρεία,

Δείτε επίσης: Η Αναστασία Ξεπαπαδέα απαντά στο συκοφαντικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»

Από την πλευρά της, η δικηγορική εταιρεία επισημαίνει πως: «Ούτε η δικηγορική εταιρεία, ούτε οποιαδήποτε εταιρεία συνδεδεμένη με αυτήν έχει οποιαδήποτε σύνδεση με νομικό ή/και με φυσικό πρόσωπο που είναι σε οποιαδήποτε «μαύρη λίστα» (black list) ή/και είναι πολιτικώς εκτεθειμένο πρόσωπο (politically exposed person) της Ελλάδας ή/και είναι σε λίστα κυρώσεων (sanction list)».

Ακόμα, αναφέρει πως: «Για τα δημοσιεύματα, άρθρα, αναρτήσεις και δημόσιες τοποθετήσεις που περιέχουν τους πλέον σοβαρούς ισχυρισμούς έχουν ήδη κινηθεί δικαστικές διαδικασίες ενώπιον των Δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία και διασπορά ψευδών, παραπλανητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, για λίβελο, για συκοφαντική δυσφήμιση και για ζημιογόνες ψευδολογίες καθώς αυτές είναι δόλιες, κακόβουλες και ψευδείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις συνεχείς προσπάθειες των λειτουργών των ΜΜΕ να σχολιάσουμε τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες ΔΕΠΕ ή/και τα στελέχη της θα θέλαμε να επαναλάβουμε τα πιο κάτω.

1. Οι συμφωνίες εμπιστευτικότητας, το δικηγορικό απόρρητο και ο γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων μας απαγορεύουν να σχολιάσουμε οποιοδήποτε δημοσίευμα ή/και άρθρο ή/και ανάρτηση ή/και δημόσια τοποθέτηση.

2. Η απαγόρευση αυτή περιλαμβάνει, δυστυχώς, και το σχολιασμό δημοσιευμάτων ή/και άρθρων ή/και αναρτήσεων ή/και τοποθετήσεων που σκοπό έχουν να πλήξουν την υπόσταση, το κύρος, την καλή φήμη της δικηγορικής εταιρείας, των στελεχών και των πελάτων της ή έχουν σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων.

3. Για τα δημοσιεύματα, άρθρα, αναρτήσεις και δημόσιες τοποθετήσεις που περιέχουν τους πλέον σοβαρούς ισχυρισμούς έχουν ήδη κινηθεί δικαστικές διαδικασίες ενώπιον των Δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία και διασπορά ψευδών, παραπλανητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, για λίβελο, για συκοφαντική δυσφήμιση και για ζημιογόνες ψευδολογίες καθώς αυτές είναι δόλιες, κακόβουλες και ψευδείς.

4. Η δικηγορική εταιρεία, τα στελέχη και οι πελάτες της επιφυλάσσουν πλήρως τα δικαιώματά τους για καταχώριση νέων αγωγών, μηνύσεων και καταγγελιών ενώπιον των αρμόδιων αρχών της Ελληνικής ή/και της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με το περιεχόμενο των υπόλοιπων δημοσιευμάτων, την παραβίαση των δικαιωμάτων τους και την παραβίαση των προσωπικών και άλλων τους δεδομένων.

5. Η δικηγορική εταιρεία παρέχει νομικές συμβουλές σε νομικά και φυσικά πρόσωπα με επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο και το εξωτερικό σεβόμενη τους νόμους, τη δεοντολογία και την ηθική.

6. Ούτε η δικηγορική εταιρεία, ούτε οποιαδήποτε εταιρεία συνδεδεμένη με αυτήν έχει οποιαδήποτε σύνδεση με νομικό ή/και με φυσικό πρόσωπο που είναι σε οποιαδήποτε «μαύρη λίστα» (black list) ή/και είναι πολιτικώς εκτεθειμένο πρόσωπο (politically exposed person) της Ελλάδας ή/και είναι σε λίστα κυρώσεων (sanction list).

Λευκωσία, 11 Απριλίου 2019

ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΠΙΕΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.