Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Είπε ότι «η τηλεόραση δεν είναι μοναστήρι»

Η απάντηση της «Ελληνοφρένειας» στον Δήμο Βερύκιο

Το μάλλον… έωλο επιχείρημα ότι «Η Ελληνοφρένεια κόπηκε επειδή δεν πουλούσε» χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος, προκειμένου να δικαιολογήσει το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής από τον τηλεοπτικό «αέρα» του ALPHA.

Το δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά χρησιμοποίησε το επιχείρημα ότι «η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε» και ότι «η τηλεόραση είναι επιχείρηση, δεν είναι μοναστήρι, δεν είναι Κύριε ελέησον», ενώ, όπως είπε ήταν κάτω από τον μέσο του όρο του καναλιού, εξ ου και κόπηκε.

Απαντώντας μέσω της ραδιοφωνικής πλέον «Ελληνοφρένειας» οι συντελεστές της εκπομπής σημειώνουν ότι αν ίσχυε αυτό το περί «κάτω του μέσου όρου», θα έπρεπε να κοπούν κι άλλες εκπομπές, οι οποίες κάνουν ανάλογα νούμερα.

Εξάλλου, αν κάποιο κανάλι πραγματικά θέλει να κρατήσει μια εκπομπή, αντί να την κόβει απροειδοποίητα, και μάλιστα αφού έχει παραδοθεί μονταρισμένο και το πιο πρόσφατο επεισόδιο, προκειμένου ούτε να αποχαιρετήσουν να μη μπορούν οι συντελεστές της, έχει κι άλλους τρόπους.

Μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί πολλούς όρους, από τα μισθολογικά των συντελεστών, μέχρι το ενδεχόμενο αλλαγής ώρας, ώστε να είναι ίσως πιο αποδοτική.

Αυτό, βεβαίως, που στη συγκεκριμένη περίπτωση το κανάλι δεν θα μπορούσε να επαναδιαπραγματευτεί ήταν το ύφος, το στυλ, το περιεχόμενο και η σάτιρα της «Ελληνοφρένειας»…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.