Η απάντηση της Νοτοπούλου στις αντιδράσεις για την αφίσα με τον Αντετοκούνμπο

Η απάντηση της Νοτοπούλου στις αντιδράσεις για την αφίσα με τον Αντετοκούνμπο

Την δική της απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η αφίσα που ανήρτησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου με νέα της ανάρτηση στο Facebook.

Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης αναφέρει στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση, ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούμπο, ωστόσο τονίζει ότι «το πολυσυζητημένο λάθος δημιουργικό κατέβηκε τη στιγμή που το είδα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές». Παράλληλα, επισημαίνει ότι “αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών”.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή της αναφέρεται:

«Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ. Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. Το πολυσυζητημένο λάθος δημιουργικό που αναρτήθηκε κατέβηκε τη στιγμή που το είδα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές. Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας».

https://www.facebook.com/Notopoulou.Katerina/photos/a.1605506689664965/2329085300640430/?type=3&theater

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που προκάλεσε τις αντιδράσεις:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter