Η απάντηση της Θάνου μετά το κάλεσμα από την νέα Επιτροπή Ανταγωνισμού στην τελετή παραλαβής - παράδοσης

Εύλογη απορία δημιουργεί η απόφαση του διορισμένου από τη σημερινή κυβέρνηση προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ιωάννη Λιανού να καλέσει στην προγραμματισμένη για σήμερα «τελετή» παράδοσης - παραλαβής την έκπτωτη πρόεδρο Βασιλική Θάνου.

Η κυρία Θάνου σε επιστολή- απάντηση προς τον κ. Λιανό χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «υποκριτικό» να δώσει το παρών στην σημερινή τελετή την ώρα που ήδη έχει προσβάλει, ως παράνομη και άκυρη (όπως και τα λοιπά έκπτωτα μέλη), ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, την Υπουργική απόφαση για την απομάκρυνσή της από τη θέση της προέδρου Ανταγωνισμού.

Επίσης, θεωρείται άκρως ειρωνική μια τέτοια κίνηση την ώρα που τα νόμιμα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής εκδιώχθηκαν με αναδρομικούς Νόμους για ασυμβίβαστα κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας και του Συντάγματος ενώ παράλληλα εκκρεμούν προσφυγές και απαντήσεις από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της κυρία Θάνου

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.