Η απάντηση της Παπακώστα στον Φράγκο: Να ανακαλέσει τις προσβολές του σε βάρος της Βουλής

Η απάντηση της Παπακώστα στον Φράγκο: Να ανακαλέσει τις προσβολές του σε βάρος της Βουλής

Έντονη ήταν η αντίδραση της βουλευτού Β’ Αθηνών Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στις δηλώσεις του Φραγκούλη Φράγκου, με τις οποίες ζητούσε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί, για να μην κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Παπακώστα αναφέρει:

«Δύο είναι οι εχθροί ο ελιτισμός και ο λαϊκισμός…Όταν ο κ.Γεωργιάδης συγχαίρει τον κ.Μητσοτακη κάτι δεν πάει καλά και ο πολιτικός ελιτισμός καλά κρατεί. Όταν όμως ο λαϊκισμός “καβαλάει” το κύμα της ευαισθησίας των Ελλήνων για την Μακεδονία και απαξιώνει τον κοινοβουλευτισμό με ιταμό ύφος και ρητορική όπως, ευθέως, κάνει ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σε βάρος της Βουλής,ως μόνης γνήσιας έκφρασης της λαϊκής βούλησης,τότε ως Βουλευτής και ως επικεφαλής του Ν.Ε.Ο αισθάνομαι την ανάγκη να του απευθυνθώ και να του επιστρέψω την προσβολή προς την βουλευτική μου ιδιότητα, με την οποία ο λαός με τίμησε κατ’επανάληψη και περιμένω να την ανακαλέσει, αλλιώς κινδυνεύει εφεξής να συνδέσει την παρουσία του στην δημόσια ζωή μόνο με αήθεις επιθέσεις σε βάρος του Κοινοβουλίου και του Κοινοβουλευτισμού. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεται και να το θεραπεύσει…»

https://www.facebook.com/katerinapapakosta.gr/photos/a.899150923437657.1073741829.565487000137386/1911088188910587/?type=3&theater

Νωρίτερα, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπ. Αμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας στο SigmaLive, κάλεσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να παραιτηθεί, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί άμεσα εάν διαφωνεί και να προκηρυχθούν εκλογές, ίδε Άρθρο 49 του Συντάγματος, παράγραφος 1. Άλλως να υποχρεωθεί η κυβέρνηση σε παραίτηση» υποστήριξε. Πρόσθεσε δε ότι «οφείλουν να παραιτηθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος να φύγει από την συγκυβέρνηση και να γίνει πρόταση μομφής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έτσι απλά. Εγκαλείτε τους πρόθυμους διά προδοσία σε βάρος της Μακεδονίας! Οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδος πρέπει, επίσης, πρώτοι να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter