Η απάντηση του γιου του Κουφοντίνα στον Κώστα Μπακογιάννη

Η απάντηση του γιου του Κουφοντίνα στον Κώστα Μπακογιάννη

Απάντηση στον Κώστα Μπακογιάννη δίνει ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτωρ, μετά τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ο γιος του να μπορέσει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Δ. Κουφοντίνα.

Ο Έκτωρ Κουφοντίνας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=448245608887574&id=100011064163784&pnref=story

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην Athens Voice προ ημερών ερωτηθείς για το αν νοιώθει οργή για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη είπε:

«Όχι. Και δεν έχω καμία διάθεση ούτε να ξεχάσω ούτε να συγχωρέσω. Δεν είμαι παπάς. Αυτό που θέλω, και για αυτό αγωνίζομαι, είναι να μην πάω σε άλλη κηδεία θύματος τρομοκρατίας. Οφείλω να κάνω ό,τι μπορώ για να κλείσει ο κύκλος του αίματος. Χωρίς αστερίσκους και ιδεοληπτικά συγχωροχάρτια. Χωρίς ναι μεν αλλά. Να μη μεταφερθεί στην επόμενη γενιά. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά νεκροταφεία. Η δεξιά μάνα δεν πονάει περισσότερο από την αριστερή, ούτε η αριστερή μάνα περισσότερο από τη δεξιά. Είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε όλοι μαζί. Εμείς και τα παιδιά μας. Και γιατί όχι; Κάποια μέρα ο γιος μου να μπορέσει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Δεν το αντέχω. Έχω ακόμα μέσα μου οργή και μίσος. Μακάρι όμως να το κάνει ο Παύλος. Ελπίζω να του μεταδώσω την αγάπη, όχι το μίσος».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter