Η απάντηση του Golden Dawn Watch στην Καθημερινή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η απάντηση του Golden Dawn Watch στην Καθημερινή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για «άρθρα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κάνει λόγο το παρατηρητήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, Golden Dawn Watch.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του παρατηρητηρίου της δίκης της Χρυσής Αυγής – Goldendawnwatch, μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η παρακολούθηση της σχετικής αρθρογραφίας. Τις τελευταίες ημέρες, με τις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να κορυφώνονται, παρατηρούμε πως βλέπουν το φως της δημοσιότητας άρθρα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τίτλοι όπως «Καρκινοβατεί η δίκη της Χρυσής Αυγής» ή «Εκκρεμότητα που εκθέτει τη χώρα» εκτός του ότι προσφέρουν κακή υπηρεσία, δίνουν την εικόνα πως πρόκειται για μια διαδικασία που έχει μείνει στάσιμη ενώ αφήνουν υπονοούμενα για πολιτικές παρεμβάσεις. Επιπλέον τα άρθρα που φέρουν τους παραπάνω τίτλους βρίθουν ανακριβειών και λαθών σχετικά με τα ίδια τα δεδομένα της διαδικασίας.

Ως πρωτοβουλία που παρατηρεί ανελλιπώς τα όσα λέγονται και γίνονται στις αίθουσες που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ και 3,5 χρόνια, δεν θα μπορούσαμε παρά να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους κοινωνικούς φορείς και ιδιαίτερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, για την ανάγκη της ενημέρωσης του κοινού με ακρίβεια και υπευθυνότητα συμπληρώνοντας πως η δίκη της Χρυσής Αυγής και το κοινωνικό βάρος που φέρει, δεν προσφέρονται για προεκλογικούς διαξιφισμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter