Η απάντηση του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού στο δημοσίευμα του «Documento»

Επιστολή για το δημοσίευμα του «Documento» με τίτλο «απειλή λουκέτου στον Ερυθρό Σταυρό» απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός.

Το δημοσίευμα αποκάλυπτε την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ημισελήνου Ταταντέρου Κονόε προς το ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού με την οποία ουσιαστικά έθετε θέμα οριστικής παύσης λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εξαιτίας του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του. 

Το δημοσίευμα αναφέρονταν επίσης σε συγκεκριμένες καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί από μέλη του Ερυθρού Σταυρού σε βάρος της νυν διοίκησης από μέλη του Ερυθρού Σταυρού.

Στην επιστολή που απέστειλε ο κ. Αυγερινός προς το «Documento» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρξε «στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη», καθώς επίσης και ότι «δεν υφίσταται τελεσίγραφο για εκλογές από κανέναν». Επίσης διατυπώνει συγκεκριμένα επιχειρήματα αναφορικά με τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης.

Το Documentonews.gr σεβόμενο τη δημοσιογραφική δεοντολογία δημοσιεύει την επιστολή του κ. Αυγερινού: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.