Η απάντηση του Σωματείου των 5.500 πτυχιούχων στον Γιάννη Βρούτση (Video)

Η απάντηση του Σωματείου των 5.500 πτυχιούχων στον Γιάννη Βρούτση (Video)

Απάντηση – «χαστούκι» στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποστέλλει ο Σύλλογος του Ειδικού προγράμματος για τη μεγάλη αδικία που έχει διαπράξει προς του νέους πτυχιούχους αυτής της χώρας μας.

Στο παρακάτω βίντεο ο επικεφαλής του Δ.Σ. του σωματείου των 5.500 πτυχιούχων, αποκαλύπτει και απαντάει στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση για τη μάστιγα του λεγόμενου Brain Drain και γενικότερα τονίζει την αμηχανία και την ένδεια αντεπιχειρημάτων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας περί της ανανέωσης του προγράμματος.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δημητριάδης υπογραμμίζει πως σκοπός των συμβασιούχων δεν είναι η μονιμοποίηση, αλλά ξεκάθαρα η ανανέωση των συμβάσεων, έτσι ώστε να συμβάλλουν ως πτυχιούχοι αυτής της χώρας και να μην ζουν απλά με επιδόματα στην αδράνεια και στο περιθώριο, υπάρχουν πολλά σκαλιά εξέλιξης αυτής της χώρας ακόμη όπως η ψηφιοποίηση του κρατικού μηχανισμού αλλά και στην διεκπεραίωση των συνταξιοδοτικών αιτημάτων και όχι μόνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter