Η απάντηση Κιμούλη σε Δούκα και Χρυσικού μετά τις δηλώσεις τους (Video)

Η απάντηση Κιμούλη σε Δούκα και Χρυσικού μετά τις δηλώσεις τους (Video)

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης σε Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού σχετικά με την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στα πλαίσια του κινήματος metoo και τις υποθέσεις κακοποίησης που έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό θέατρο, στον απόηχο δηλώσεων των δύο ηθοποιών που έκαναν λόγο για υπερβολικές απαιτήσεις από πλευράς του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολιάζοντας τις συνεντεύξεις των δύο ηθοποιών με αιχμηρό τρόπο.

Ειδικότερα, μιλώντας για τη Ζέτα Δούκα σχολίασε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Αυτό που τόνισε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη είναι ότι δεν πρόκειται ο πελάτης του να κάνει πίσω και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter