Η απάντηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου στην αήθη επίθεση του Κούγια

Η απάντηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου στην αήθη επίθεση του Κούγια

Την δική της απάντηση δίνει η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου στην απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια, στα πλαίσια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος σε γνωστές του τακτικές χαρακτήρισε τη δημοσιογράφο  ως «σκευωρό» κατηγορώντας την για ιθύνων νου μιας σκευωρίας, που σκοπό έχει να πλήξει το κύρος του πελάτη του.

Η Ναταλί Χατζηαντωνίου δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επιθέσεις. Μετά, την δημοσίευση της συνέντευξης του Νίκου Σ. στο 2020mag.gr, στις 6 Φεβρουαρίου του 2021, βρέθηκε στο στόχαστρο ακόμα και συναδέλφων δημοσιογράφων που την χρέωναν για αυτή της την απόφαση. Μια απόφαση που με το θάρρος, πρωτίστως, των θυμάτων άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να μπορούμε τώρα να έχουμε δίκες και να μιλάμε για τον «μεγάλο σκηνοθέτη του θεάτρου» που κάποιοι φοβόντουσαν και το όνομα του να ψελλίσουν.

Ολόκληρη την ανάρτηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου

Στην σημερινή εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου ονομαστικά ως εκ των “σκευωρών”: «Ο εντολέας μου υποπτεύεται ότι η Ναταλί Χατζηαντωνίου μαζί με τη Μαρία Κουρτέση, και έναν κύκλο ανθρώπων κατασκεύασαν αυτή την υπόθεση», είπε για την ακρίβεια ο κ. Κούγιας, εντός της δικαστικής αίθουσας και ενώπιον της έδρας. 

Η μοναδική εμπλοκή μου στην υπόθεση ήταν η συνέντευξη του Νίκου Σ. (θύματος βιασμού που περιέγραφε όσα δραματικά του συνέβησαν, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον ακόμα τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μετέπειτα κατηγορούμενο, αλλά φωτογραφίζοντάς τον) καθώς και ρεπορτάζ και αρθρογραφία σχετική με την υπόθεση.

Η εμπλοκή μου δηλαδή έγινε αυστηρά και μόνον μέσα στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας.

Μετά από την δημόσια αναφορά του ονόματός μου και τη στοχοποίησή μου θα προβώ άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες καθώς εκτός των άλλων θεωρώ ότι στο πρόσωπό μου ο κ. Λιγνάδης και ο κ. Κούγιας επιχειρούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν όποιον άλλο συνάδελφο δημοσιογράφο ασχολείται με την υπόθεση. (Θα τα πούμε σε λίγο Στο Κόκκινο και με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. Ευχαριστώ πολύ όλους μου τους συναδέλφους στην Εφημερίδα των Συντακτών και Στο Κόκκινο που μου δήλωσαν την απόλυτη συμπαράστασή τους).

Αλλά για να πούμε και τα άλλα, πέρα από τη δική μου στοχοποίηση η σημερινή δίκη είχε και μία άλλη είδηση: την παρουσίαση εκ μέρους ενός εκ των δικηγόρων των θυμάτων, του Γιάννη Βλάχου, υλικού παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα πράγματα του κατηγορουμένου Δημήτρη Λιγνάδη και αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Όσο για τον κ.Κούγια, απλώς αναφέρω ό,τι μου είπε ένα από τα θύματα: <<αισθάνομαι σα να δικαζόμαστε εμείς, με αντίπαλο τον Κούγια και να έχει βγει ο Λιγνάδης τελείως από το κάδρο».

Φωτογραφία: Facebook

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter