H απάντηση του Μανώλη Μητσιά μετά το σάλο από τη δήλωση του για τους ομοφυλόφιλους

H απάντηση του Μανώλη Μητσιά μετά το σάλο από τη δήλωση του για τους ομοφυλόφιλους

Απάντηση δίνει ο Μανώλης Μητσιάς στις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν μετά από συνέντευξη που έδωσε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην gay κοινότητα.

Ο ερμηνευτής στην ανάρτηση του διευκρινίζει πως τα λεγόμενα του παρεξηγήθηκαν και πως είναι άδικο να απομονώνονται φράσεις που από μόνες τους αλλάζουν το νόημα όσων έχει πει.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανάρτηση του Μανώλη Μητσιά:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν. Θα ήθελα να πω ότι έχω πολλούς φίλους, συνεργάτες που είναι ομοφυλόφιλοι, ουδέποτε όμως τους ξεχώριζα για τη σεξουαλική τους προτίμηση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter