Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news Πλεύρη για το PCR του Αλέξη Τσίπρα (Videos)

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news Πλεύρη για το PCR του Αλέξη Τσίπρα (Videos)

Το ατόπημα του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, (ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν τήρησε τα μέτρα του ΕΟΔΥ «σπάζοντας» την καραντίνα των 5 ημερών με την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας), σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρενέβη στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», απαντώντας στα σχόλια Πλεύρη: «Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο από κορονοϊό. Ο κ. Πλεύρης αντί λέει ψέματα σε πανελλαδική εκπομπή θα έπρεπε να κρύβεται να μην τον βλέπει το φως του ήλιου. Ο κ. Τσίπρας είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR μπορείς να βγεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κ. Πλεύρης είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει τα πρωτόκολλα. Προφανώς θέλει να συμπεριφερθεί σαν ένα ακροδεξιό τρολ και να πετάξει λάσπη. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση του».

Στη συνέχεια, ο ίδιος παρουσίασε τα αποτελέσματα του PCR το οποίο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Ιουλίου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας είχε αναφέρει τα εξής για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ενημερώσει ότι νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό: «Μας εγκαλούν ότι πρέπει να πάρουμε πολύ πιο αυστηρά μέτρα και με λύπη μου είδα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν τήρησε τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου. Είπε ότι έχει κορονοϊό. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς, ότι υπάρχουν 5 ημέρες απομόνωσης χωρίς να μετράει η πρώτη ημέρα. Άρα ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην τέταρτη ημέρα στις 24 Ιουλίου. Θα έπρεπε να ήταν πέντε ημέρες καραντίνα και δεν έχει καμία απολύτως σχέση εάν ήταν θετικός ή αρνητικός στο τεστ, γιατί οι οδηγίες είναι σαφείς».

Το πρωί της Τρίτης, η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε και ανακοίνωση για τα fake news Πλεύρη, κατηγορώντας τον υπουργό για επιχείρηση «άθλιου αντιπερισπασμού», σημειώνοντας ότι πίσω από την εν λόγω επίθεση «βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όσο αποκηρύσσει την τοξικότητα τόσο ρίχνει στο βούρκο και τη λάσπη την πολιτική αντιπαράθεση. Όσο καταρρέει τόσο πιο άθλιος, χυδαίος και επικίνδυνος θα γίνεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο υπουργός Υγείας των 30.000 νεκρών από την πανδημία, της πρώτης θέσης της Ε.Ε. σε θανάτους ανά εκατομμύριο και της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και ακροδεξιάς προπαγάνδας βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές σελίδες των φασιστικών εγχειριδίων με τα οποία μεγάλωσε.

Ο κ. Πλεύρης επιχείρησε σήμερα έναν άθλιο αντιπερισπασμό δηλώνοντας ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πήγε την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βγει αρνητικός σε μοριακό τεστ ήδη από το Σάββατο.

Αλλά ποιον έπιασε ο πόνος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Τον υπουργό υγείας που έστελνε τους εργαζόμενους στις δουλειές τους με πυρετό και ντεπόν να στοιβάζονται σε μετρό και λεωφορεία; Ή τον υπουργό που έπαυσε την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτή τη χυδαία επίθεση Πλεύρη βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όσο αποκηρύσσει την τοξικότητα τόσο ρίχνει στο βούρκο και τη λάσπη την πολιτική αντιπαράθεση. Όσο καταρρέει τόσο πιο άθλιος, χυδαίος και επικίνδυνος θα γίνεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter