Η αποκάλυψη του Documento για τις νέες ταυτότητες στην ερώτηση Ραγκούση στη Βουλή

Η αποκάλυψη του Documento για τις νέες ταυτότητες στην ερώτηση Ραγκούση στη Βουλή

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής του κόμματος, έκανε αναφορά στις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τον ύποπτο διαγωνισμό της κυβέρνησης για τις νέες ταυτότητες.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, στην τοποθέτησή του στη Βουλή. στη συζήτηση για την αστυνομική βία και την αύξηση της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Documento σχετικά με τον διαγωνισμό τον οποίον προχωρά η κυβέρνηση για τις νέες ταυτότητες.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σχετικά, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Προχωράτε στον ύποπτο διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες, προϋπολογισμού 500 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον, αδιαφορώντας για την κατηγορία ότι τον έχετε στήσει. Η πρώτη απόφαση Μητσοτάκη μόλις ανέλαβε καθήκοντα δεν ήταν ούτε για τα εθνικά θέματα, ούτε για την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: Η συζήτηση στη Βουλή για την αστυνομική βία και την εγκληματικότητα

Μόλις αναλάβατε σπεύσατε-γιατί άραγε-μέσα σε λίγα 24ωρα να ακυρώσετε έναν διαγωνισμό εγκεκριμένο από την ΕΕ, που βρισκόταν στο τελικό του στάδιο. Έναν διαγωνισμό που εξασφάλιζε τη συμμετοχή δεκάδων εταιρειών. Παρόλα αυτά, εσείς προχωράτε σε ένα νέο διαγωνισμό που αλίμονό σας εάν τελικά επιβεβαιωθεί ότι θα επιτρέψει μόνο σε μία ή ελάχιστες εταιρείες να καταθέσουν προσφορά. Κανονίστε γιατί έτσι όπως το πάτε θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα».

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο με δακτυλικό αποτύπωμα Μαξίμου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter