Η αποκάλυψη του Αντετοκούνμπο: «Ο Βούκσεβιτς σκέφτεται να παίξει στην Εθνική ομάδα» (Video)

Η αποκάλυψη του Αντετοκούνμπο: «Ο Βούκσεβιτς σκέφτεται να παίξει στην Εθνική ομάδα» (Video)

Είδηση έβγαλε η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς των Μπακς με τους Γουίζαρντς. Ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον 21χρονο φόργουορντ/σέντερ, Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος του αποκάλυψε ότι νιώθει Έλληνας και σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα.

«Βγήκε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Έπαιξε σκληρά απόψε. Ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτιζάν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική», δήλωσε ο Γιάννης.

Ποιος είναι ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Ο 21χρονος Τρίσταν Βούκσεβιτς είναι γιος του Σέρβου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο οποίος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στα ελληνικά γήπεδα με τον Απόλλωνα Πάτρας (1993), και τον Ολυμπιακό (1997-2001 και 2004).

Ο Τρίσταν γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 2003 και έχει τη σερβική, τη σουηδική (λόγω της μητέρας του) και την ελληνική υπηκοότητα, καθώς μεγάλωσε στην Ελλάδα μετά την απόσυρση του πατέρα του από την ενεργό δράση.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ το 2018 μεταπήδησε στην ομάδα U-16 της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2020 έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Ρεάλ, ενώ ακολούθησε διετής θητεία στην Παρτίζαν (2022-24) έως τα μέσα Μαρτίου, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Διαβάστε επίσης:

Προς πώληση ο ΠΑΣ Γιάννινα – «Παραχωρούμε τις μετοχές σε όποιον τις ζητήσει»

Ο Ατζούν αποκάλυψε πώς… έφερε τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Φόνος και δισεκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Η δυσωδία της «μπάλας» στη γερμανική FAZ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter