Η Αρβελέρ στηρίζει Μενδώνη και δεν βλέπει λόγο παραίτησής της

Η Αρβελέρ στηρίζει Μενδώνη και δεν βλέπει λόγο παραίτησής της

Η Ελένη Αρβελέρ στηρίζει με δήλωσή της την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, κάτι το οποίο δεν ξαφνιάζει αφού επανειλημμένα έχει δηλώσει τη στήριξή της προς το πρόσωπο του πολιτικού της προϊσταμένου, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυρία Αρβελέρ παραβλέποντας της καθυστερήσεις και τις προσπάθειες από την πλευρά του υπουργείου Πολιτισμού και από τη ίδια την υπουργό να υποβαθμίζει την υπόθεση εξ αρχής, υποστηρίζει πως η Λίνα Μενδώνη δεν βαρύνεται με κάτι στην υπόθεση.

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ έγινε στο γνωστό φιλοκυβερνητικό site «iefimerida» ενώ παράλληλα φαίνεται πως ενοχλείται και από το αίτημα υπέρ της παραίτησης της υπουργού. Εκτιμά μάλιστα πως ασκεί επιτυχώς τα καθήκοντά της.

«Πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ για τη Λίνα Μενδώνη στο iefimerida.gr:

«Η κοινωνία μας σήμερα υποφέρει από το αποτρόπαιο. Και ευτυχώς η Πολιτεία αντέδρασε, ενώ η Δικαιοσύνη ήδη εργάζεται γρήγορα και ψύχραιμα για την κάθαρση.

Γιατί όμως να μην παίρναμε υπ’ όψιν και την επαγγελματική εμβέλεια και να μιλάμε μόνο για ανοίκειες διαγωγές που δεν ήταν ούτε μπορούσαν να είναι γνωστές;

Ο Λιγνάδης είχε τυπικά τα προσόντα για να γίνει καλός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Γνωρίζω άριστα τη λειτουργία του Ιδρύματος, γιατί είχα την τιμή να προεδρεύσω του Δ.Σ. πάνω από μία δεκαετία∙ κι αυτό υπό πολλούς υπουργούς Πολιτισμού, αρχίζοντας από τη Μελίνα.

Πού, λοιπόν, στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;».

Για την ιστορία επισυνάπτουμε τις δηλώσεις της Ελένης Αρβελέρ, όπου δηλώνει πως είναι αριστερή αλλά στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter