Η Άρσεναλ έδιωξε τον Έμερι

Η Άρσεναλ έδιωξε τον Έμερι

Mετά την Τότεναμ, έφτασε η σειρά της γειτόνισσας Άρσεναλ να αλλάξει προπονητή.

Η φημολογούμενη από μέρες απόλυση του Ουνάι Έμερι οριστικοποιήθηκε σήμερα, αφού οι «κανονιέρηδες» συμπλήρωσαν 7 αγώνες χωρίς νίκη (το χειρότερο αρνητικό σερί από το 1992, ενώ αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους στο στάδιο Έμιρεϊτς μετά τη χθεσινή ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Εuropa League (1-2).

O παλαίμαχος άσος της ομάδας Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, προπονητής της ομάδας Εφήβων του συλλόγου, αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι νεωτέρας. Ο Πορτογάλος Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γουλβς και ο Ιταλός Κάρλο Αντσελότι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Ισπανού.

Ο 48χρονος Έμερι διαδέχθηκε τον Βενγκέρ στο τιμόνι της Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018, αλλά δεν μπόρεσε να την ανεβάσει στο Champions League. «Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα σε επίπεδο ανωτάτου ανταγωνιστικού επιπέδο και του ευχόμαστε καλή τύχη» δήλωσε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Σταν Κροένκε.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 8η θέση της Premier League με ρεκόρ 4-2-3, αλλά έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter