Η Άρσεναλ πήρε το πρώτο τίτλο στην Αγγλία, 6-5 στα πέναλτι τη Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ πήρε το πρώτο τίτλο στην Αγγλία, 6-5 στα πέναλτι τη Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ κατέκτησε το Community Shield επικρατώντας στα πέναλτι 5-4 της Λίβερπουλ, (κανονικός αγώνας 1-1) στον ετήσιο αγώνα του πρωταθλητή με τον Κυπελλούχο με τον οποίο ανοίγει κι επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Αγγλία…

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπήκε μπροστά στο σκορ (1-0) με τέρμα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 12′ αλλά η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Μιναμίνο που είχε μπει αλλαγή στο 73΄.

Το ματς πήγε στα πέναλτι όπου οι Σαλάχ, Νέλσον, Φαμπίνιο και Μέιτλαντ Νάιλς ευστόχησαν στις τέσσερις πρώτες εκτελέσεις όμως ο Μπρούστερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Σέντρικ έκανε το 3-2 και ο Μιναμίνο ισοφάρισε σε 3-3. Ο Λουίζ έκανε το 4-3 και ο Τζόουνς το 4-4. Ο Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το τελικό 5-4.

O Κώστας Τσιμίκας ήταν στον πάγκο της Λίβερπουλ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν (58’ Σέντρικ Σοάρες), Λουίζ, Χόλντινγκ, Τίρνεϊ (83’ Κολάσινατς), Μέιτλαντ Νάιλς, Τζάκα, Ελνένι, Σακά (82’ Νέλσον), Ενκετιά, Ομπαμεγιάνγκ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ουίλιαμς (59’ Κεϊτά), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (59’ Μιναμίνο), Βαϊνάλντουμ (90+2’ Μπρούστερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (83’ Τζόουνς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter