Η Άρτεμις Σίφορντ κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές, αλλά ο Καμπουράκης αναρωτιέται «ποια είναι αυτή» (Video)

Η Άρτεμις Σίφορντ κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές, αλλά ο Καμπουράκης αναρωτιέται «ποια είναι αυτή» (Video)

Αίσθηση προκάλεσαν -εκτός συνόρων σίγουρα- όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου για το ελληνικό σκάνδαλο των υποκλοπών την Πέμπτη η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στέλεχος του Facebook, που περιλαμβανόταν στη λίστα παρακολουθούμενων από το Predator, όπως είχε αποκαλύψει το Documento.

Δείτε επίσης: Έκθετη ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κανένας δεν μπορεί να αναμένει πως είναι ασφαλής», είπε η Σίφορντ

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, όπως είπε, δεν γνώριζε την Άρτεμις Σίφορντ. Ακόμα και όσοι δεν γνώριζαν την κ. Σίφορντ, σίγουρα είδαν και άκουσαν την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

Εμφανώς έκπληκτος, κατά την πρωινή ανάγνωση των εφημερίδων το πρωί της Παρασκευής στο στούντιο του Open, ο Δημήτρης Καμπουράκης έχοντας στα χέρια του την πρώτη σελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», έφτασε στο σχετικό «μποξάκι» που φιλοξενούσε τον τίτλο του θέματος της Άρτεμις Σίφορντ στην PEGA.

Και λέει: «Άρτεμις Σίφορντ! Ποια ‘να αυτή τώρα;».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Στάθης ζητά από τους συνεργάτες του στον τηλεοπτικό σταθμό να προβληθεί η «φέτα» της δήλωσης της κ. Σίφορντ, ο Δημήτρης Καμπουράκης επανέρχεται στο ίδιο ύφος λέγοντας: «Τι είναι αυτή;» και συνεχίζει: «Στην Ελλάδα ήταν αυτό;»

Δείτε το βίντεο στο 2:37:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter