Η «As» στέλνει τον Βερμάλεν στον Ολυμπιακό!

Η «As» στέλνει τον Βερμάλεν στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Ολυμπιακός πάει για ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα, καθώς στην ηλεκτρονική της έκδοση, πριν λίγο, δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο διεθνής Βέλγος κεντρικός αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τους Πειραιώτες!

Ο 33χρονος Βέλγος στόπερ αναφέρει το δημοσίευμα ότι «ο Βαλβέρδε έχει εξηγήσει στον ποδοσφαιριστή ότι είναι ένας εξαιρετικός προορισμός ο Πειραιάς».

Να σημειωθεί ότι ο Βερμάλεν είχε προταθεί και πριν ένα μήνα στους «ερυθρόλευκους» (όπως και σε άλλες ομάδες), όταν στον Ολυμπιακό πάλευαν ακόμη την υπόθεση του Γάλλου Ζερεμί Ματιέ. Ο Βέλγος είχε φέτος μόλις 12 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα, λόγω τραυματισμών, ενώ θεωρείται ένας από τους πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς στα ευρωπαϊκα γήπεδα.

Ο Βερμάλεν γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1985 (έχει ύψος 1μ.83) στο Καπελέν του Βελγίου και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπέερσοτ, Άγιαξ, Βάαλβαϊκ, Άρσεναλ, Ρόμα και Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί πως αν τελικά ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει μια τεράστια υπέρβαση για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί μπορεί ο παίκτης να έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, όμως έχει πολύ υψηλό κασέ, πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter