Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο που κατέγραψε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς (Video)

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο που κατέγραψε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς (Video)

Ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος βρισκόταν στην Αντίπαρο για διακοπές, κατέγραψε με το κινητό του έναν άνδρα να παρεμβαίνει σε μία διαμάχη μεταξύ ενός τουρίστα και ενός περαστικού.

Κάποιος που βρισκόταν μαζί με τον Τσετ, ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός.

Όπως δείχνει το βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Τσετ Χανκς στο Instagram, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να ξυλοκοπά άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει παρά την επέμβαση των περαστικών που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνει το περιστατικό και σημειώνει: 

«Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter