Η Αστυνομία «καίει» τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Αρη

Η Αστυνομία «καίει» τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Αρη

Η Αστυνομία «καίει» τον ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Αρη τον περασμένη Κυριακή (22/9) στην Τούμπα. 

Στην έκθεση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα. Κάνει λόγο για άναμμα 229 πυρσών στις εξέδρες, για ακρωτηριασμό δακτύλων ενός οπαδού στην θύρα 4Α από βεγγαλικό χειρός, αναφέρει την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ από την εξέδρα των οργανωμένων στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του Αρη, όπως επίσης και την παρουσία διαφόρων ατόμων με διαπιστεύσεις πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Μεταξύ άλλων η έκθεση αναφέρει:

-Κατά το χρονικό διάστημα από 16.10 εώς 18.10 άγνωστοι οπαδοί επιβαίνοντες σε αστικά λεωφορεία με κατεύθυνση το γήπεδο, προκάλεσαν φθορές σε δύο αστικά λεωφορεία.

-Με το τέλος της προθέρμανσης των ομάδων, άτομο με διαπίστευση της γηπεδούχου ομάδας έρριψε από απόσταση μια φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού στην οροφή του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Στο 70ό λεπτό του αγώνα άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, ένα (1) βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού.

-Στο 87ο λεπτό (σ.σ. αφού γίνεται πρώτα εκτενής περιγραφής στο άναμμα πυρσών, καπνογόνων και βεγγαλικών), είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα α4 στον περιβάλλοντα χώρο μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου και σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των υπεύθυνων της γηπεδούχου ομάδας (σ.σ. το ίδιο σκηνικό περιγράφεται και στο 97ο λεπτό).

-Μετά το τέλος του αγώνα γύρω στις 20.40 έξωθεν θύρας 4 άγνωστο άτομο-δράστης οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε και χτύπησε άλλο άτομο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

-Η έκθεση αναφέρει ακόμα τους 229 πυρσούς που άναψαν καθώς και κροτίδες που έπεσαν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε την έκθεση της Αστυνομίας:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter