Η αστυνομία «κάνει πάρτι» με την κάλυψη του Χρυσοχοΐδη (Video)

Η αστυνομία «κάνει πάρτι» με την κάλυψη του Χρυσοχοΐδη (Video)

Αν ψάχνετε τα ανθρώπινα δικαιώματα στα έργα και τις ημέρες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλλον δύσκολα θα τα βρείτε, ενδεχομένως μόνον σε ανακοινώσεις.

Ο λόγος για την πολιτική κάλυψη που δίνει ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις αστυνομικές δυνάμεις για κάθε αυθαιρεσία και καταπάτηση των δικαιωμάτων.

Στην προσπάθειά της η κυβέρνηση να παράξει έργο, και δεδομένου ότι τα συνεχή φάουλ και οι κυβιστήσεις τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στην εσωτερική, αναδεικνύουν άλλοτε την άγνοια και άλλοτε την ταξική της πολιτική, ο μόνος τομέας στον οποίο μπορεί να «εντυπωσιάσει» είναι οι κινήσεις των αστυνομικών μονάδων, ιδιαίτερα αν καλυφθούν με επιλεκτικά βίντεο και φωτογραφίες.

Και μπορεί να μην έχει μειώσει την εγκληματικότητα, αλλά η κυβέρνηση (και τα κυβερνητικά ΜΜΕ), πιστή στη θέλησή της για εικόνες, άφησε ανοικτό τον ασκό του Αιόλου σε όλες τις ακραίες δυνάμεις που κατά δήλωσή τους, αισθάνονταν «καταπιεσμένες» επί ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Η Τατιάνα Μπόλαρη για το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο: Το ξεγύμνωμα διαδηλωτή «προειδοποίηση της ΕΛΑΣ για το νέο τρόπο που θα δρα»!

Και μπορεί να κυνηγούν ναρκωτικά γύρω από την ΑΣΟΕΕ, λες και εκεί θα βρεις τα ακριβά ναρκωτικά και όχι στις ακριβές περιοχές, μπορεί να βγάζουν μανάδες και παιδιά έξω από εγκαταλελειμμένα κτίρια σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, αλλά η κατάσταση βγήκε πλήρως εκτός ελέγχου μετά και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά το συλλαλητήριο για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αρνείται οποιαδήποτε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων… αφού είναι… οφθαλμαπάτη!

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητες Χρυσοχοΐδη για να καλύψει τις αγριότητες των ΜΑΤ

Μετά την επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για αθλιότητες του Χρυσοχοϊδη, προς βοήθεια του υπουργού ήρθε ο Γενικός Γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος.

Μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ έβγαλε όλο το μίσος του προς την αριστερά, υπερασπιζόμενος τον «νόμο και τάξη» απαντώντας παράλληλα στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση αλλά και στην πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη η οποία με ανάρτησή της στο Facebook υπενθύμισε με το σχόλιο της, τις δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν περάσαμε καλά σαν αστυνομικοί και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή» γιατί «δεν αισθανόμασταν ότι έχουμε μία πολιτική κάλυψη» και αναρωτήθηκε:.

Αυτό θέλουμε να σταματήσουμε… «Να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, να καίνε αυτοκίνητα, οχήματα. Να κινδυνεύει κόσμος. Πλέον υπάρχει μέσα στην πόλη πραγματική τάξη», δήλωσε σήμερα ο Στέλιος Κρικέτος ο οποίος δεν δέχθηκε ότι άνδρες των ΜΑΤ εξευτέλισαν συλληφθέντα.

«Δεν ήταν ξεβράκωμα» υποστήριξε στον ΣΚΑΪ. «Αυτό που βλέπουμε είναι μια μπλούζα τραβηγμένη. Θα διερευνηθεί το θέμα. Δεν φοβόμαστε να διερευνηθεί. Φοβόμαστε να σταματήσει αυτό που δίνουμε στον κόσμο: τάξη και ασφάλεια», πρόσθεσε ταυτιζόμενος με τον υπουργό του.

Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Είχαν αφήσει την αστυνομία ευνουχισμένη, τα προηγούμενα χρόνια». Ο Στέλιος Κρικέτος πρόσθεσε καταλήγοντας: «Τριάντα χρόνια έχτισαν καριέρες κάνοντας τους δημοκράτες στην πλάτη των αστυνομικών. Ε… αυτό τελείωσε».

Ραγκούσης: Κακοποίηση του κράτους δικαίου

Για φαινόμενα κυβερνητικής κακοποίησης του κράτους δικαίου κάνει λόγο σε νέα του ανάρτηση στο Facebook ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Αφορμή τα βίντεο  που έχουν σταλθεί στον Συνήγορο του Πολίτη ‘ωστε να ερευνηθούν πιθανά περιστατικά αυθαιρεσίας ενώ την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όλη η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση: 

«Την ώρα που υποτίθεται πως με ειλικρινή πρόθεση ελέγχου, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διαβιβάσει στον εθνικό μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη, βίντεο και αναφορές αστυνομικής βίας για να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα, η ίδια η κυβέρνηση έσπευσε με τη χθεσινοβραδινή-θεσμικά και πολιτικά απαράδεκτη-ανακοίνωση του ΥΠΡΟΠΟ και εξέδωσε πόρισμα. Έβγαλε ήδη συμπέρασμα.

“Τίποτε δεν συνέβη, όλα-βίντεο, φωτογραφίες, μαρτυρίες από τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου-είναι ψέμματα”.Αναμφίβολα, πρόκειται για την πιο επικίνδυνη εκδήλωση φαινομένων κυβερνητικής κακοποίησης του κράτους δικαίου και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας του Συνηγόρου του Πολίτη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσβάλλει όλων μας τη νοημοσύνη. Πολιτών, Βουλής, κομμάτων, ΜΜΕ.Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς πρακτικές είναι πλέον τεκμηριωμένο. Η Ελλάδα έχει εισέλθει σε μια ζοφερή κι απολύτως ανησυχητική περίοδο.»

https://www.facebook.com/RagkousisGiannis/posts/10157178592543621?__xts__%5B0%5D=68.ARATa6CJwbFW2L_gqCnrIxYWvwZxLSLQBPB2WZDinQCybdzAQcnAVs_Ln0BZ8AykGwmorkSxtJjzM5rssMvr1KqIkf9_-qMFRGxGvSL2de7M4LIrkKRmulWufMpctZpG4UnOkAveq32aI7YjyEkSmcL6QBA4Rn7K8LARGCVpij9TUWsf9tHljpLKFY1cLD-DKncoNqn_zvA7htcJ834ndfg2w3FkfHXJltBa5c5fBCPIYKJjt3CPLqrXyZTIS2J0-oC5PO2o0zILoCtOBDTLTmlPsoihxYc5g6nKD0IjgrPnyACbQIIYNaPdSD1Ah7jb2YGBc4lKFsht8aNB&__tn__=-R

Την ώρα που υποτίθεται πως με ειλικρινή πρόθεση ελέγχου, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διαβιβάσει στον…

Gepostet von Giannis Ragkousis am Sonntag, 8. Dezember 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter