Η ατάκα Μπακογιάννη για το γάλα και το Τσέρνομπιλ με αφορμή τις παρακολουθήσεις (Video)

Η ατάκα Μπακογιάννη για το γάλα και το Τσέρνομπιλ με αφορμή τις παρακολουθήσεις (Video)

«Εγώ, στη δικιά μου ζωή, δεν έχω ζήσει χειρότερη πολιτική αστάθεια από αυτή που ζούμε τώρα» ανέφερε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη, συγκρίνοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία με το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ στο – φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση – ΣΚΑΙ, με αφορμή… τη συζήτηση για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων.

Μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη, περιέγραψε την αγωνία και το δράμα… που έζησε η ίδια προκειμένου να βρει και να ταΐσει γάλα κονσέρβα και όχι φρέσκο τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη, την περίοδο του Τσερνόμπιλ. «Εγώ είχα μωρό τον γιο μου όταν έγινε το Τσέρνομπιλ και θυμάμαι πώς έτρεχα να βρω γάλατα σε κονσέρβες για να μην πιει ο Κώστας φρέσκο γάλα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως τον τάιζε κάπως μεγάλο γάλα, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης το 1986 που έγινε το πυρηνικό δυστύχημα ήταν οκτώ χρονών.

Κάθε μέσο και κάθε τρόπο φαίνεται πως θα εξαντλήσουν προκειμένου να αποπροσανατολίσουν για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων του οποίου ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter