Η ατάκα του Σόιμπλε όταν διαμαρτυρόμενοι ακτιβιστές ξάπλωσαν μπροστά του (Video)

Η ατάκα του Σόιμπλε όταν διαμαρτυρόμενοι ακτιβιστές ξάπλωσαν μπροστά του (Video)

Ο Σόιμπλε έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολύ δύσκολες καταστάσεις και η ψυχραιμία του έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές.

Απόλυτα ψύχραιμος ήταν κι όταν 20 νεαροί ακτιβιστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε σε τετραήμερη εκδήλωση με θέμα «Νεολαία και Κοινοβούλιο» στο κοινοβούλιο της Γερμανίας. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε ο κ. Σόιμπλε μια ομάδα νεαρών σηκώθηκε και κρατώντας ορισμένοι πανό το οποίο έγραφε «Η πολιτική σας για το κλίμα ισούται με Καταστροφή» κι άλλοι ξαπλώνοντας στο πάτωμα, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον την διαμαρτυρία μπροστά στον Σόιμπλε.

_x000D_
_x000D_

Όπως αναφέρει το Associated Press, o πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας παρέμεινε ατάραχος μπροστά στη διαμαρτυρία και είπε στους φοιτητές: «Ξαπλώστε όση ώρα θέλετε. Οφείλω όμως να σας προειδοποιήσω ότι αύριο το μεσημέρι η βουλή θα πρέπει να συνεδριάσει υπό την προεδρία μου, οπότε μέχρι εκείνη την ώρα πρέπει να έχετε φύγει».

Η συγκεκριμένη δράση συμπεριλαμβάνεται στο κίνημα «Παρασκευές για το μέλλον» και αποτελείται από φοιτητές από όλο τον κόσμο που ασκούν πιέσεις στις κυβερνήσεις τους να αναγνωρίσουν την κλιματική αλλαγή ως έκτακτη ανάγκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter