Η άθλια δήλωση Μπαλάσκα για το «σκήνωμα» του Κουφοντίνα (Video)

Η άθλια δήλωση Μπαλάσκα για το «σκήνωμα» του Κουφοντίνα (Video)

Κάθε σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και στα ανθρώπινα δικαιώματα καταπάτησε σήμερα ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, στο πάνελ του ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Είμαστε στόχος, ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους “κουφοντινόφιλους”, από τους τύπους που έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω και να απειλούν τις αθώες ζωές αστυνομικών» είπε αρχικά, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας ενώ αναφερόμενος στους 100-110 αστυνομικούς που σύμφωνα με τον ίδιο φυλάνε τον Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε για «σκήνωμα του Κουφοντίνα».

Όταν μέσα στην αμηχανία όλων ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης του έκανε την ερώτηση αν μιλάει έτσι γιατί τον θεωρεί ήδη νεκρό, ο ίδιος απαξιωτικά απάντησε πως του είναι αδιάφορο αν είναι νεκρός ή ζωντανός.

Στο σχόλιο μάλιστα πως όταν μιλά για «σκήνωμα» προσβάλει τον εαυτό του που το λέει, ο ίδιος πλειοδοτώντας απαντά πως δεν το καταλαβαίνει.

«Τον θεωρείτε ήδη νεκρό εσείς. Κανείς δεν συμφωνεί με τις συμφωνεί με τις επιθέσεις εναντίον σας, αλλά το να βγαίνετε ως εκπρόσωπος συνδικαλιστικός και να λέτε για σκήνωμα, θεωρώ ότι προσβάλει πρωτίστως εσάς. Αν δεν το καταλαβαίνετε πρόβλημά σας», αναφέρει συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος

Ο Σ. Μπαλάσκας απάντησε με τη φράση «δεν το καταλαβαίνω και είναι πρόβλημά μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter