Η αθλητική οικογένεια αποχαιρετάει τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Η αθλητική οικογένεια αποχαιρετάει τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη με μηνύματα και ανακοινώσεις συλλόγων, παραγόντων, Ομοσπονδιών.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση στα Social Media

Το αντίο του ΓΓΑ αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά: “Ένας σεμνός Ολυμπιονίκης, ένας μεγάλος αθλητής, ένας καταπληκτικός οικογενειάρχης, ένας πολυδιάστατος Άνθρωπος έφυγε, αφήνοντας πίσω του ένα δυνατό στίγμα όπως ο ίδιος ήθελε. Καλό ταξίδι φίλε και για πάντα συναθλητή Αλέξανδρε!”.

Ομοσπονδία μπάσκετ (ΕΟΚ): “Καλό ταξίδι Αλέξανδρε… Εφυγες πολύ νωρίς, αλλά άφησες πίσω σου έντονες στιγμές, σημαντικές επιτυχίες που έδωσαν χαρές στους Ελληνες, έδωσαν σωστά κίνητρα στη νεολαία και θα αναφέρονται στο μέλλον κρατώντας ζωντανή τη μνήμη σου”.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Αναπαύσου εν ειρήνη Αλέξανδρε Νικολαΐδη. Η δουλειά σου θα συνεχίσει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους, ακόμα κι αφού έφυγες. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…”.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Ολυμπιονίκη μας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε”

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Ένας σπουδαίος αθλητής, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε τόσο νωρίς, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα! Μαχητής ως το τέλος, μας συγκλόνισε με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…”

Ο συναθλητής και φίλος του Μιχάλης Μουρούτσος έγραψε: “Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου.

Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες, χαρούμενες, δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ.

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ’ αγαπώ αδερφέ μου”.

Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο: “Η Παγκόσμια Οικογένεια Τάε Κβον Ντο με θλίψη άκουσε για τον θάνατο του δύο φορές Αργυρού Ολυμπιονίκη της Ελλάδας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Έφυγε από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 42 ετών. Αναπαύσου εν ειρήνη, Πρωταθλητή”.

ΠΑΕ Άρης: “Δεν υπάρχουν λέξεις…

Καλό ταξίδι, Πρωταθλητή…”.

Ο υφυπουργός Λ. Αυγενάκης: “Με μεγάλη θλίψη ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρετά τον 2 φορές Ολυμπιονίκη μας στο Ταεκβοντό, Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε νωρίς. Οι στιγμές περηφάνιας, που μας χάρισε με τις νίκες του στα τερέν θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Πολλά συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter