Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
17 Οκτωβρίου στην Ουάσινγκτον

Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Τραμπ - Ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας

Την ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Τραμπ που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017. Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο. Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

THE WHITE HOUSE Office of the Press Secretary FOR IMMEDIATE RELEASE October 7, 2017 Statement from the Press Secretary...

Posted by U.S. EMBASSY ATHENS on Samstag, 7. Oktober 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.