Η Αυλωνίτου περνά στην αντεπίθεση με αγωγή και μήνυση κατά του Φουρθιώτη

Η Αυλωνίτου περνά στην αντεπίθεση με αγωγή και μήνυση κατά του Φουρθιώτη

Πριν από μερικούς μήνες, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, ως προσκεκλημένη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon είχε αναφέρει ότι το κανάλι είχε πάρει χρήματα από τη λίστα Πέτσα, προκαλώντας την οργή του παρουσιαστή, ο οποίος την απείλησε με μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι τον συκοφάντησε αναφέροντας ότι εκείνη δήθεν είπε πως έλαβε προσωπικά χρήματα από τη λίστα Πέτσα.

Την επόμενη ημέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλε μήνυση εναντίον της κ. Αυλωνίτου στο Α.Τ Χολαργού, ζητώντας μάλιστα επιτακτική την εφαρμογή της αυτόφωρης της διαδικασίας. Όταν παρήλθε το χρονικό περιθώριο, ο παρουσιαστής υπέβαλε άλλες τρεις μηνύσεις εναντίον της.

Όπως επιβεβαιώνεται από δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί υπάλληλοι εξέδωσαν παράνομα νέα σήματα αναζήτησής της, χωρίς να ενημερώσουν σχετικά τον Προϊστάμενο Ποινικής Δίωξης, κ. Νικόλαο Ορνεράκη, γνωστό σε όλους για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Έτσι, η κυρία Αυλωνίτου, σε συνεννόηση με τον τότε Διοικητή του Α.Τ. Χολαργού, ο οποίος πιεζόταν αφόρητα να εκδίδει καθημερινά σήματα αναζήτησης εναντίον της, που δεν είχαν φυσικά καμία νομική βάση, προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, έλαβε αντίγραφα της δικογραφίας, δεν ακολουθήθηκε ποτέ η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον της, ούτε καν η δακτυλοσκόπηση και η φωτογράφησή της, όπως αντιθέτως γίνεται σε περιπτώσεις υπόνοιας βάσιμων μηνύσεων εντός της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η κυρία Αυλωνίτου πρόσφατα κατέθεσε αγωγή εναντίον του κυρίου Φουρθιώτη και των καναλιών Epsilon και Extra, για την προσβολή της προσωπικότητάς της και την συκοφαντική της δυσφήμηση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της, κ. Γιάννη Απατσίδη, η οποία εκκρεμεί σύντομα προς εκδίκαση. Επίσης, η κυρία Αυλωνίτου, κατά πληροφορίες, σκοπεύει να υποβάλει και μήνυση σε βάρος του, αλλά και νεότερη αγωγή της, καθώς και εμπεριστατωμένη καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ., ώστε να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Πηγή: newsbreak.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter