Η Azealia Banks κάνει έρανο για να μηνύσει τον Ράσελ Κρόου

Η Azealia Banks κάνει έρανο για να μηνύσει τον Ράσελ Κρόου

Ο καυγάς μεταξύ της Αμερικανίδας ράπερ Azealia Banks και του Αυστραλού ηθοποιού Ράσελ Κρόου, πριν από δύο χρόνια, δεν αποκλείεται να φτάσει στα δικαστήρια.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε τότε ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την πνίξει και την πέταξε έξω από ένα πάρτι σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Τώρα η Azealia Banks ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe για να μαζέψει λεφτά και νατον μηνύσει. «Ο Russell Crowe με έφτυσε σε πάρτι το 2016 και το αρνήθηκε, και μετά έστρεψε εναντίον μου μια ομάδα ανθρώπων που προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα και τη φήμη μου», αναφέρει η περιγραφή στην ιστοσελίδα crowdfunding.

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως η κίνηση της αποσκοπεί στο να γίνει σαφές ότι οι μαύρες γυναίκες δεν μπορούν να είναι θύματα «αηδιαστικής βίας από άνδρες στο Χόλιγουντ» και λέει πως η δικαιοσύνη είναι σημαντική.

Το GoFundMe έχει στόχο τα 100.000 δολάρια και η τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι τυχόν πρόσθετα χρήματα που θα εισπραχθούν θα γίνουν δωρεά φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το περιστατικό που περιγράφει η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν καταγγέλθηκε.

Λίγο μετά τους ισχυρισμούς της είχαν ωστόσο υπάρξει μαρτυρίες πως η ίδια είχε επιδείξει προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά εναντίον πολλών καλεσμένων. Αυτό φέρεται να είχε εξοργίσει τον Crow ο οποίος την έφτυσε και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείο όπου γινόταν το ιδιωτικό πάρτι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter