Η ΒΙΑΝΕΞ στο πρώτο «Unlimited #Αbilities Days»

Στις απεριόριστες ικανότητες ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση «Unlimited #Αbilities Days», η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στο Gazi Hall. 

Η διοργάνωση «Unlimited #Αbilities Days» επιδιώκει να αναδείξει τις ικανότητες των ατόμων με ορατή ή αόρατη αναπηρία καθώς και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωσή τους, με σκοπό να ενεργοποιήσει και να εμπλέξει τον κάθε πολίτη. Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θεσμικών φορέων παρουσιάστηκαν ιστορίες θέλησης, έμπνευσης και καινοτομίας από όλο τον κόσμο.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε ήταν υποστηρικτής/χορηγός του πρώτου «Unlimited #Αbilities Days» που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, στηρίζοντας τους ανθρώπους με ικανότητες που έχουν καταφέρει να κάνουν την αλλαγή για ζωή χωρίς περιορισμούς. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.