H «Βικτώρια» έφτασε στην Δυτική Ελλάδα – Δεμένα τα πλοία λόγω των ισχυρών ανέμων (Video)

H «Βικτώρια» έφτασε στην Δυτική Ελλάδα – Δεμένα τα πλοία λόγω των ισχυρών ανέμων (Video)

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» που αναμένεται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη να σαρώσει ολόκληρη την χώρα με ακραία καιρικά φαινόμενα όπως προειδοποίησε η Εθνική Μετεορολογική Υπηρεσία, έκανε ήδη την εμφάνισή της στην Δυτική Ελλάδα.

Ισχυροί άνεμοι και δυνατή βροχή πλήττουν την Κέρκυρα. Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στην παραλιακή της Γαρίτσας στο ύψος της κολόνας του Ντούγκλα καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων ανέβηκε η στάθμη της θάλασσας και πλημμύρισε ο δρόμος.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η «Βικτώρια» με χαλάζι, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Επιπλέον, προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρούνται στο βόρειο τμήμα του νησιού ενώ η πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για κοπή δέντρων.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων είναι κλειστή για όλους τους τύπους πλοίων η ακτοπλοϊκή γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα Κλειστή παραμένει η γραμμή και στη Λευκίμμη.

(Το video έχει αναρτηθεί στην ομάδα «Για την Κέρκυρα που αγαπάμε»)

https://www.facebook.com/groups/107072262776742/permalink/1542534812563806/

Κλειστή και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Κλειστή, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, με τα φέρι μποτ να μην εκτελούν δρομολόγια από αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όσον αφορά τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, η «Γέφυρα Α.Ε.» σε ανακοίνωσή της στο twitter προειδοποιεί: «Ισχυροί άνεμοι στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Προσαρμόστε την ταχύτητά σας. Ασφαλίστε τα φορτία σας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter