Η Βίκυ Σταμάτη μας ενημέρωσε πως βιώνει μία… Κατοχή και αναγκάζεται να ζει με 2.400 ευρώ τον μήνα (Video)

Η Βίκυ Σταμάτη μας ενημέρωσε πως βιώνει μία… Κατοχή και αναγκάζεται να ζει με 2.400 ευρώ τον μήνα (Video)

«Ζούμε έναν πόλεμο. Μία κατοχή», είπε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. 

Με ύφος 1.000 καρδιναλίων, η κα Σταμάτη μας ενημέρωσε πως ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης αφου, ο Άκης από τις δύο συντάξεις που παίρνει κάθε μήνα μπορεί να κρατήσει ΜΟΝΟ 1.200 ευρώ από την κάθε μία. Το σύνολο 2.400 ευρώ τον μήνα. 

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας. Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη», είπε και πρόσθεσε πως «ηθελάν την απόλυτη εξόντωση και την πέτυχαν, βιώνουμε εναν αληθινό πολεμο». 

Η κα Σταμάτη, παρά την τετραετή φυλάκισή της, απ’ ότι φαίνεται δεν έχει καταφέρει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και συνεχίζει να προκαλεί. Μιλώντας για την πολυτελή ζωή της πριν τη φυλάκιση δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και πως καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες. Όσον αφορά τις φήμες για πισίνα στο σπίτι στην Ακρόπολη τις χαρακτήρισε ανυπόστατες.

Την ίδια ώρα η κα Σταμάτη χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξή της και αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως… «κυτταρικά και βιολογικά ευγενή» ενώ τόνισε πως «ήταν ένας αριστοκράτης πραγματικός». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter