Η Captain Marvel, η οσκαρική Μπρι Λάρσον, μιλάει αποκλειστικά στο Docville, εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Η Captain Marvel, η οσκαρική Μπρι Λάρσον, μιλάει αποκλειστικά στο Docville, εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

-Η Μπρι Λάρσον μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τον ρόλο της Captain Marvel της πρώτης υπερηρωίδας της Marvel στην οποία ανατίθεται μια ταινία χτισμένη πάνω της. «Είναι γεγονός πως όταν μου έγινε η πρόταση για το ρόλο της Captain Marvel ένιωσα κάπως αμήχανα. Η αίσθηση ότι μπαίνεις σε κάτι που εκτός από μεγάλο είναι και εξαιρετικά σημαντικό, αναπόφευκτα σου προκαλεί περίεργα αν όχι αντιφατικά συναισθήματα» λέει μεταξύ άλλων.

-Σκέψεις, αναμνήσεις και ιστορίες για τον φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Γράφουν οι Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, Σάκης Παπαδόπουλος, Τατιάνα Μπόλαρη και Κώστας Βαξεβάνης.

-Έξι Ελληνες σκηνοθέτες (Λεωνίδας Βαρδαρός, Νίκος Θεοδοσίου, Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, Χριστίνα Φοίβη, Πάνος Αρβανιτάκης, Ηλιάνα Δανέζη) που συμμετέχουν στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλούν στη Μαρίνα Αγγελάκη για τις ταινίες τους και την τέχνη του ντοκιμαντέρ που θαυμάζουν και υπηρετούν.

-«Με τον κλόουν δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα πλαστό πάνω στη σκηνή, δεν μπορείς να προσφέρεις καμία έτοιμη αφήγηση. Είσαι διαρκώς εκεί, διαρκώς παρών, διαρκώς ευάλωτος. Για μένα ο κλόουν δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μία φόρμα που μας συντονίζει με την αλήθεια και τον αυθορμητισμό» λέει ο Αλέξανδρος Μιχαήλ στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή τον κύκλο εργαστηρίων με θέμα τη θεατρική φόρμα του κλόουν, στο Θέατρο Τ της Θεσσαλονίκης.

-Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου γράφει για τη διπλή ζωή του Σπύρου Σκούρα, πρώην προέδρου της 20th Century Fox και τον ρόλο του στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

-Ο κλαρινίστας Κώστας Βέρδης μιλάει για την παράδοση και την ηπειρώτικη μουσική λίγες μέρες προτού η τετραμελής Κομπανία Βέρδη εμφανιστεί στο Γυάλινο UpStage. «Ολα τα κοινά είναι θερμά αν τους θερμάνεις εσύ πρώτα με τις νότες και με την απλότητα της μουσικής σου» λέει μεταξύ άλλων στην Έμυ Ντούρου.

-Η Ειρήνη Φαναριώτη παίζει στην παράσταση «Ο αγνός εραστής» σε σκηνοθεσία Αρη Λάσκου, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μιλάει για την πορεία της στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη στήλη New Entries.

-Εκτός της Captain Marvel που πήρε την πρωτοκαθεδρία στο κινηματογραφικό σύμπαν των σούπερ ηρωίδων της Marvel, ακόμη 5 δυνατές θηλυκές παρουσίες που άνετα θα μπορούσαμε να τις φανταστούμε σε σόλο καριέρα. Γράφει ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter