Η Coca-Cola παράγεται στην Ελλάδα

Δήλωση με αφορμή την πρόσφατη δικαστική απόφαση που αποκαθιστά την αλήθεια για το ότι η Coca-Cola παράγεται στην Ελλάδα.

Με πρόσφατη δικαστική απόφαση (217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών), κρίθηκαν ψευδή και δυσφημιστικά τα συνθήματα με γενικό τίτλο «ούτε γουλιά» σε βάρος της εταιρείας και των προϊόντων μας, καθώς και άλλα συνθήματα με τα οποία αμφισβητείται μεταξύ άλλων ότι η παραγωγή των προϊόντων μας και η φορολόγηση της εταιρείας μας γίνεται πράγματι στην Ελλάδα ή αμφισβητούνται οι εργοδοτικές μας πρακτικές.

Κάνουμε τη δήλωση αυτή προκειμένου να ενημερώσουμε το κοινό και τους καταναλωτές μας ότι τα συγκεκριμένα συνθήματα ή παρόμοιου περιεχομένου μηνύματα που τυχόν διακινούνται είναι ψευδή. Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το ιστορικό της υπόθεσης και για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην παραγωγή των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την απασχόληση στην εταιρεία μας, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τη σελίδα gr.coca-colahellenic.com/gr/drastiriotita/paragogikes-monades/topiki-paragogi/ και την ιστοσελίδα μας gr.coca-colahellenic.com.

Η δέσμευσή μας στη χώρα μας και στην τοπική ανάπτυξη παραμένει σταθερή μας προτεραιότητα. Δείχνοντας ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα μέσα σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, έχουμε οργανώσει τη δραστηριότητά μας με τρόπο που διασφαλίζει σταθερότητα και ανάπτυξη, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον, για την εταιρεία μας, τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες μας στην Ελλάδα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.