Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο!

Φέτος το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Coca-Cola, Fanta & Sprite, προσφέρει, κάθε μέρα, ένα ταξίδι στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από την πιο δυνατή ενέργεια του καλοκαιριού!

Καθημερινά και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι οι Coke, Fanta & Sprite lovers διεκδικούν ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής τους, σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από το summer.coca-cola.gr.

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola, η Fanta και η Sprite μας προσκαλoύν να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Σε συνεργασία με την American Express Global Business Travel S.A, εξασφαλίζουν για όλους τους νικητές τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια) και διαμονής στον προορισμό της επιλογής τους, κάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές ακόμα πιο ξεχωριστές!

Ο τρόπος συμμετοχής… πολύ απλός! Καθημερινά, από την 1η Ιουνίου και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι όσοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Coca-Cola, Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό και να ετοιμάσουν βαλίτσες για τα πιο αγαπημένα τους μέρη σε Ελλάδα ή Κύπρο! Πώς; Πληκτρολογώντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr.

#TasteTheFeeling

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός ισχύει από την 01/06/2017 έως τις 30/08/2017. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι παρακάτω συσκευασίες.

Για την Ελλάδα: Οι συσκευασίες οι οποίες θα φέρουν την ξεχωριστή ετικέτα με τον κωδικό στο καπάκι είναι οι εξής: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Coca-Cola Light των 330ml & 500ml και οι πολυσυσκευασίες των 6x330ml & 4x500ml. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι, Fanta Μπλε & Sprite των 330ml & 500ml. Επίσης συμμετέχουν και συσκευασίες οι οποίες δε θα φέρουν ξεχωριστή ετικέτα αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό στο καπάκι: Fanta Πορτοκαλάδα Light, Fanta Μήλο-Βύσσινο και Sprite Zero των 330m. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι και Fanta Μήλο-Βύσσινο των 350ml.

Για την Κύπρο: Οι συσκευασίες οι οποίες θα φέρουν την ξεχωριστή ετικέτα με τον κωδικό στο καπάκι είναι οι εξής: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Coca-Cola Light των 330ml. Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light των 500ml και οι πολυσυσκευασίες των 8x330ml. 

Η πολυσυσκευασία Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 6x330ml. Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμόνι & Sprite των 330ml. Fanta Πορτοκαλάδα & Sprite των 500ml. 

Επίσης συμμετέχουν και συσκευασίες οι οποίες δε θα φέρουν ξεχωριστή ετικέτα αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό στο καπάκι: Fanta Light & Sprite Zero των 330ml και Fanta Πορτοκάλι των 350ml.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το διαγωνισμό και τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα summer.coca-cola.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter