Η Coca-Cola στην Ελλάδα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Η Coca-Cola στην Ελλάδα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Με τη σκέψη μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που μάχονται με τις φλόγες και το περιβάλλον που καταστρέφεται γύρω μας, ως Coca-Cola στην Ελλάδα προχωρούμε στην προσφορά 100.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες στέγασης, ρουχισμού και υποστήριξης των πληγέντων, καθώς και για την ενίσχυση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος με την αγορά 2 οχημάτων μεταφοράς πυροσβεστών και ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, από την πρώτη μέρα κιόλας έχουμε διαθέσει περισσότερα από 180.000 προϊόντα τόσο για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όσο και για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και θα συνεχίσουμε την προσφορά μας για όσο χρειαστεί.

Καθώς η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών αποτελεί για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα, δεσμευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίξουμε την εθνική προσπάθεια για την επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές μέσα από ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες ενέργειες.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter