Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει το πρόγραμμά Save one Seat για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει το πρόγραμμά Save one Seat για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της ευρύτερης στήριξης του κλάδου της εστίασης, που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα κατά την περίοδο της πανδημίας, συνεργάζεται με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Shapers, μία πρωτοβουλία του World Economic Forum και ενισχύει την πλατφόρμα Save One Seat.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να φέρει κοντά τους καταναλωτές στα αγαπημένα τους εστιατόρια, καφέ και bar, βοηθώντας τους να τα στηρίξουν πρακτικά, ενισχύοντας τη ρευστότητά τους και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα https://gr.saveoneseat.com/ οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν το αγαπημένο τους κατάστημα, να ανακαλύψουν τις ειδικά διαμορφωμένες προσφορές της Coca-Cola Τρία Έψιλον, All Day Cheers & Offers και να αγοράσουν το Save One Seat Voucher που τους ενδιαφέρει. Τα χρήματα μεταφέρονται κατευθείαν στο κατάστημα, ενώ οι ίδιοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα και να εξαργυρώσουν το voucher σε διάστημα 12 μηνών.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να συμβάλλει στην ενίσχυση της πληρότητας των καταστημάτων εστίασης και την άμεση στήριξη της ρευστότητάς τους, επιβραβεύοντας τους πελάτες που στηρίζουν τα καταστήματα με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Παράλληλα, για κάθε Save One Seat Voucher που αγοράζεται, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει 1 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μέτρον Άριστον» που υποστηρίζει το προσωπικό των bars μέσω της εξίσου σημαντικής πρωτοβουλίας “Tip The Waiter”.

Oι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πλατφόρμα, μπορούν εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και να γίνουν μέλος τους κινήματος Save One Seat.

Η πρωτοβουλία Save One Seat ξεκίνησε από την Ιταλία από τους Global Shapers, μια κοινότητα νέων που έθεσε ως στόχο την ανάληψη δράσης για τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση, με την Ελλάδα αποτελεί μια από τις 3 πρώτες χώρες στις οποίες επεκτείνεται η πρωτοβουλία.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, ο κ. Βασίλης Βελεσκιώτης, Spirtis, Coffee & Snacks Unit Director, Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδα & Κύπρος, τόνισε: «Aπό την πρώτη στιγμή αναλάβαμε ηγετικό ρόλο για την υποστήριξη του κλάδου και ήμασταν καθημερινά δίπλα στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η ουσιαστική στήριξη τους και η επιτυχημένη επανεκκίνηση της εστίασης και σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως το Save One Seat, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί, δυναμικά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της επόμενης μέρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter