Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Coca-Cola στηρίζουν σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Coca-Cola στηρίζουν σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις

Χορηγός του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών κάτω των 20 ετών που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 15 έως 23 Ιουλίου.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό των νέων αθλητών μπάσκετ, υποστηρίζοντας έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του αθλήματος.

Ειδικότερα, από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου 2017, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Coca-Cola, στηρίζουν τις προσπάθειες των αυριανών πρωταγωνιστών του ελληνικού μπάσκετ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών κάτω των 20 ετών, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε τέσσερα κλειστά γυμναστήρια της Κρήτης με την πρώτη φάση των αγώνων να πραγματοποιείται στα Χανιά (Κλειστό Γυμναστήριο Χανίων) και στο Ρέθυμνο (Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου ‘’Μελίνα Μερκούρη’’). H Τελική Φάση των αγώνων θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο (Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ηρακλείου και Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου ‘’Δύο Αοράκια’’).

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών κάτω των 20 ετών αποτελεί θεσμό παγκοσμίου φήμης και διοργανώνεται από την FIBA, με την υποστήριξη της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). Φέτος, αναμένεται να συγκεντρώσει το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον στη χώρα μας προσελκύοντας στην Κρήτη χιλιάδες επισκέπτες.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αγκαλιάζει τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα ενθαρρύνοντας την προσπάθεια και τον αγώνα χιλιάδων αθλητών να ξεπεράσουν τα όριά τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους στον πρωταθλητισμό. Παράλληλα, έχοντας ως σημείο αναφοράς τη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης που διατηρεί στο Ηράκλειο Κρήτης, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την πολυετή παρουσία της στην περιοχή συμβάλλοντας θετικά μέσα από την υποστήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

Φέτος, ειδικά είναι μια χρονιά με συμβολική σημασία τόσο για την Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και την Coca-Cola που γιορτάζουν την πολύχρονη παραγωγική και εμπορική παρουσία τους στην Κρήτη με πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών. Μέσα από το ολοκληρωμένο πλάνο τους, στόχος τους είναι να ενισχύσουν την εμπειρία Ελλήνων και ξένων επισκεπτών και την εμπορική δραστηριότητα των τοπικών επιχειρήσεων καθώς και να στηρίξουν τους νέους της περιοχής με προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter