Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Premium Spirits και τα Schweppes mixers έκλεψε τις εντυπώσεις στο Athens Bar Show 2022!

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Premium Spirits και τα Schweppes mixers έκλεψε τις εντυπώσεις στο Athens Bar Show 2022!

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά στο Athens Bar Show, μέσα από το Premium Spirits portfolio της και τα μη αλκοολούχα ποτά Schweppes mixers. Το μεγαλύτερο event της κοινότητας των bartenders πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, στις 8 και 9 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε πάνω από 12.000 επισκέπτες.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες του χώρου αλλά και απλοί επισκέπτες με αγάπη για τα spirits και τον χώρο των bar, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Premium Spirits χαρτοφυλάκιό της Coca-Cola Τρία Έψιλον, τα μη αλκοολούχα ποτά Schweppes mixers και τα απίθανα serves τους.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «Bar District», οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα Premium Spirits corners και να απολαύσουν ιδιαίτερα serves και μοναδικά pairings των Aperol & Campari, Bulldog, Brugal, Famous Grouse Smoky Black, Naked Malt, τη νέα τη νέα σειρά Jack Daniel’s Bottled – in – Bond καθώς και το Woodford Reserve.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show 2022, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά από exclusive Masterclasses της εταιρείας με ξένους και Έλληνες bartenders. Οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου που φιλοξενήθηκαν στα φετινά Masterclasses, μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με το κοινό, ενέπνευσαν με το λόγο και την εμπειρία τους όλους τους συμμετέχοντες, δίνοντας στην έκθεση τη σφραγίδα της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με ενθουσιασμό ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό του Athens Bar Show για το 2023. Ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο την παρουσία της στο θεσμό, η εταιρεία με το 24/7 χαρτοφυλάκιο προϊόντων, υπόσχεται να παρουσιάσει στους επισκέπτες ακόμα περισσότερες επιλογές για Early Evening, Early & Late Night Consumption, οδηγώντας τους στα πιο ιδιαίτερα και γευστικά μονοπάτια της premium κατανάλωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter