Η Daily Mail και το ημερολόγιο της Καρολάιν

Η Daily Mail και το ημερολόγιο της Καρολάιν

H βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην διαδικτυακή έκδοση παρουσιάζει το ημερολόγιο της Καρολάιν Κράουτς που βρέθηκε μετά από έρευνες στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ήταν κρυμμένο κάτω από κουτιά παπουτσιών, στο βάθος ενός ντουλαπιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, εκεί κατέγραφε με κώδικες με αγγλικά και ελληνικά γράμματα , τη βάναυση κατάσταση στην οποία είχε περιέλεθει ο γάμος της. Υπάρχουν λέξεις ή αρχικά που υποδηλώνουν μια ταραγμένη οικογενειακή σχέση.

Υπάρχουν αναφορές για τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο αποκαλεί επικίνδυνο ή μα….α.  Αλλού με το γράμμα Χ αφήνει υπόνοιες ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Όλες αυτές οι καταχωρίσεις του ημερολογίου υποδηλώνουν ότι είχε σταδιακά συνειδητοποιήσει ότι παγιδεύτηκε σε μια κακοποιημένη σχέση που τελικά κατέληξε, όλοι γνωρίζουν τώρα, στα τρομερά γεγονότα της 11ης Μαΐου.

Σε συνέντευξη του στην ίδια εφημερίδα ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς, 78 ετών, ένας συνταξιούχος διευθυντής εταιρίας φυσικού αερίου που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, μίλησε συγκινητικά για την «υπέροχη κόρη» του. Τόνισε ότι η αστυνομία του είχε πει ότι η έρευνα ήταν σε πρώιμο στάδιο και ότι είχαν «πολύ δρόμο» πριν βρουν το «πραγματικό κίνητρο» για τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Η μόνη δέσμευση που ήταν διατεθειμένοι να κάνουν ήταν να εξετάσουν κίνητρα εκτός από ζήλεια και κτητικότητα», ωστόσο δεν του έδωσαν καμία ένδειξη ως προς ποια κατεύθυνση η έρευνά τους» είπε ο κ. Κράουτς.

Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ δήλωσε στο Mega  ότι τέτοιο ημερολόγιο της Καρολάιν, δεν βρέθηκε. Υποστήριξε ότι το μόνο που υπάρχει είναι το ηλεκτρονικό και το οποίο αποκωδικοποίησε η ΕΛΑΣ.

Δείτε όλο το δημοσίευμα της Daily Mail εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter