Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπαθεί ανεπιτυχώς να απαντήσει στον Παφίλη του ΚΚΕ! (Video)

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπαθεί ανεπιτυχώς να απαντήσει στον Παφίλη του ΚΚΕ! (Video)

Ομολογουμένως χθες στη Βουλή, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης «έκλεψε την παράσταση» όταν κατά την ομιλία του εμφάνισε και κατέθεσε στη Βουλή αφίσες από πάρτι της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που σίγουρα δεν δείχνουν καμία αριστεία και καμία προοδευτικότητα όταν είναι σεξιστικά και συχνά χυδαία.

Σήμερα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπάθησε να απαντήσει στον Θανάση Παφίλη αλλά μάλλον αμήχανα αφού δεν έχουν τίποτα στην ουσία να απαντήσουν μετά από αυτό το «ξεσκέπασμα».

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά τους. Είπε χθες ο Θανάσης Παφίλης όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

«Μια και μιλάμε για αρχές και για αναβάθμιση του Πανεπιστημίου, έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, “Πάρ’ τη με 6 ευρώ”. Με “η”. “Πάρ’ τα μωρή άρρωστη”. “Summer Party” με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση. Η χυδαία, η πρόστυχη θα έλεγα. Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών; Θέλετε απλά μόνο οι δικές σας ιδέες να περνάνε στο Πανεπιστήμιο κι όχι τίποτα το ανατρεπτικό. Σας λέω ότι η οργή μαζεύεται, θα ξεχειλίσει. Είστε μακριά νυχτωμένοι. Δείτε τι φοιτητές και τι ανθρώπους θέλετε να φτιάξετε» 

Αμήχανα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Κρήτης μέσα σε μπλε φόντο με τις «αρχές» της παράταξης γράφει:

«Κύριε Παφίλη. Αυτές είναι οι Αρχές μας»

Σημειώνουν μάλιστα στην ανάρτηση: 

«Γιατί κανένας Παφίλης δεν μπορεί να προσβάλει το έργο τόσων ετών και τόσων νέων. Κύριε Παφίλη. Αυτές είναι οι Αρχές μας. #Παφιλης»

Εννοείται πως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν απαντά επί της ουσίας σε αυτά που κατέθεσε ο κ. Παφίλης. Ούτε θα μπορούσε εξάλλου γιατί δεν μπορείς να αιτιολογήσεις ή να δικαιολογήσεις τη χυδαιότητα και τον σεξισμό. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter