Η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Τη λύπη της για τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο εκφράζει η ΔΕΗ, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των πελατών της.

Όπως επισημαίνει, η αιτία των δύο συμβάντων διερευνάται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ, και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες. Τότε πρόκειται γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και να δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων.

Η ΔΕΗ διαβεβαιώνει πάντως τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου, ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας, και - πολύ περισσότερο - επάρκειας των μονάδων παραγωγής, καθώς όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) αντεπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτήν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών ρεύματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.